• Nauta-Sika Jauheliha n.13%

  9,95 € / kg

  50% nautaa 50% porsasta, soveltuu lähes kaikkeen ruoanlaittoon.

 • Karitsan Patalihat (Meri-Lapin Karitsaa)

  15,95 € / kg

  Etuselkä, lapa, niska. Maukasta haudutettavaa pataruokaa.

 • Hevosen Jauheliha n. 5 %

  8,95 € / kg 

  Pyrimme pitämään pieniä eriä saatavilla myymälämme pakaseesta. Kesällä saatavuus heikkoa. Vähärasvainen, riistamainen maku.

 • Kananpojan Paistileike

  10,95 € / kg

  Soveltuu nyhtökanaan (pulled chicken), grillaukseen ja pannulla paistamiseen. Katso resepti

 • Porsaan Sous Vide Ribsiluut (Hyllytuote)

  13,95 € / kg

  Esikypsennettyjä ja maustettuja ribsiluita. Grillaa vain pinnat ja nauti mureasta lihasta. Valmistusaika 15min. Paista uunissa (225°C ), grillissä tai paistinpannulla.

 • Lohikuutiot

  34,90 € / kg

  Keittovalmiita kuutioita tuoreesta lohesta.

 • Kirjolohi (ilmainen fileointi)

  14,90 € / kg

  Laadukkainta & vastuullisesti Suomessa kasvatettua kirjolohta. Parhaimmillaan kokonaisena savustettuna tai uunissa laitettuna. Laitamme fileiksi tarvittaessa.

 • Kirjolohifile

  24,90 € / kg

  Laadukasta & vastuullisesti kasvatettua kirjolohta Suomen vesistöistä. Laita pannulla, uunissa, graavaa tai savusta.

 • Siikafile (kasvatettu)

  29,90 € / kg

  Tuoretta suomalaista siikaa fileenä. Graavaus kaupanpäälle.

 • Maiva (Merimuikku)

  4,99 € / kg

  Tuoretta paikallista maivaa eli merimuikkua.

 • Maiva (Perattu)

  9,95 € / kg

  Pannuvalmis! Pyörittele esim.ruisjauhoissa ja paista voissa. Vaihtelevasti paikallista maivaa eli merimuikkua ja muikkua suomen järvistä.

 • Muikku

  9,95 € / kg

  Tuoretta muikkua Suomen järvistä.

 • Jauhettu hauki (pakaste)

  18,90 € / kg

  Pihvit, pullat, murekkeet. Tästä ne saa kätevästi. Vacumiin pakastettuna n.0,5kg/pkt.

 • Savustettu pikkusiika

  19,90 € / kg

 • Graavattu siikafile

  38,90 € / kg

  Sokerisuolattua siikaa. Lisää halutessasi esim tilliä, punasipulia ja punapippuria, anna maustua muutama tunti ja leikkaa ohuita siivuja leivälle.

Muut tuoteryhmät

naudan sisäpaisti

Nauta

Grillissä tirisevä entrecote tai seinällä kuivuva kulmapaisti, jokainen laadukasta lihaa syönyt tietää että huolella raakakypsytetty pihviliha on mitä mainiointa ruokaa arkeen ja juhlaan. Käytämme vain tarkkaan valikoituja fileitä sekä paisteja tiskituotteissamme. Tilauksesta saamme myös eri nautarotuja esim. ylämaankarjaa (myös luomuna), Angusta jne.

porsaan kylki

Porsas

Etuselästä nyhtöpossua, niskasta kasleripihvejä, luut palvataan, kylkisiivut pannulle ja papujen kanssa munan viereen! Kylläpä possusta voi loihtia monenlaista ruokaa. Meillä myös possunliha on aina tuoretta!

tuoretta kalaa

Kala & merenelävät

Tuoretiskistämme löytyy aina paikallisia luonnonkaloja sesonkien mukaan sekä kasvatettua kalaa. Savustettua, loimutettua, graavattua & kylmäsavustettua kalaa. Pakasteena äyriäisiä, simpukoita, ja muita mereneläviä. Pyrimme hyödyntämään myös vähemmän arvostettuja kaloja kuten särkikaloja, haukea ja kuoretta joista myös jalostamme herkullisia valmistuotteita. Syksyllä saatavilla hiillostettuja nahkiaisia & tilauksesta eläviäkin rapuja.

karitsan paisti

Karitsa, poro, siipikarja, ym

Valikoimissamme on mm. tuoretta karitsaa ja poronkäristystä pakasteena sekä muita porotuotteita ympäri vuoden, sesonkien mukaan saatavilla myös tuoretta poroa. Siipikarjaa ilman mausteita tai marinoimme sen meillä valmiiksi. Tilauksesta hyvä valikoima lammasta sekä erikoisempiakin lihoja kannattaa kysyä.

haukipihvi

Kalajalosteet

Vaihtuva valikoima oman keittiön kalajalosteita. Teemme päivittäin savu- & loimukalaa joita saa myös lämpimänä suoraan uunista ennakkoon tilaamalla tai sattumalla oikeaan aikaan paikalle. Lämpötiskistä löytyy aina jotain hiukopalaa meillä syötäväksi tai kotipakettiin.

artesaanimakkaraa

Lihajalosteet

Talon omia käsintehtyjä makkaroita, kebabia, sous vide ribsiluita, jne. Myös lämpötiskistä löytyy valmiita herkkuja syötäväksi paikan päällä tai kotiin vietäväksi.