• Karjalanpaisti

  15,95 € / kg

  Palapaistia. puolet possua, puolet nautaa. Erinomainen pataruoka arkeen ja juhlaan. Katso resepti

 • Naudan jauheliha 10% Kujalan Tila

  12,95 € / kg

  Maukas jauheliha yleiskäyttöön. Luonnonlaidunlihaa hailuodosta.

 • Naudan ulkofilepihvit (Takuumurea)

  29,95 € / kg

  Maukasta & mureaa pihvilihaa! Tästä saadaan mitä parhaimmat lehtipihvit. Pihveinä tai palana.

 • Naudan entrecote (Takuumurea)

  22,95 € / kg

  Mehukas, soveltuu erinomaisesti grillaukseen. Pihveinä tai palana.

 • Naudan luut lemmikeille

  1,99 € / kg

  Luut ovat pienitty, pakattu sekä pakastettu. Lemmikeille, askarteluun, koruihin, soittimiin ynnämuuhun johon luuta tarvitsee.

 • Hevosen Sisäpaisti

  18,95 € / kg

  Tilaustuote. Soveltuu kokonaisena uuniin tai pihveiksi.

 • Poron Jauheliha n. 5 % (pakaste)

  22,95 € / kg 

  Vähärasvainen, erittäin hienostunut maku. Lisää halutessasi possua tuomaan mehevyyttä.

 • Poron Paistikäristys (Tannilan Porotuote)

  39,95 € / kg

  Pakaste. Nopeasti valmistuva ja maukas herkkuruoka arkeen ja juhlaan.

 • Kirjolohi (ilmainen fileointi)

  11,90 € / kg

  Laadukkainta & vastuullisesti Suomessa kasvatettua kirjolohta. Parhaimmillaan kokonaisena savustettuna tai uunissa laitettuna. Laitamme fileiksi tarvittaessa.

 • Kirjolohifile (Ruodoton)

  24,90 € / kg

  Laadukasta & vastuullisesti kasvatettua kirjolohta Suomen vesistöistä ruodottomina fileinä. Laita pannulla, uunissa, graavaa tai savusta.

 • Nieriäfile

  24,90 € / kg

  Nieriäfile on parhaimmillaan pannulla paistettuna. Paista nahkapuolelta melkein kypsäksi ja käännä hetkeksi, nahka paistuu mukavan rapsakaksi ja myös se on herkullinen syötäväksi. Voi toki laittaa uunissakin sekä on erinomainen myös graavattuna.

 • Kuhafile

  29,90 € / kg

  Siistiä pannuvalmista filettä, paista voissa ja nauti herkullisesta kalasta. Pyydettäessä teemme fileet ruodottomiksi. Kotimaista kuhaa.

 • Ahvenfile (pakaste n.500g/pkt)

  29,90 € / kg

  Paikallista lähikalaa suoraan kalastajalta. Pyyntipäivänä fileoitu & pakastettu vacumiin. Paista sellaisenaan pannulla voissa tai leivitä mielesi mukaan.

 • Savukirjolohi

  26,90 € / kg

 • Graavilohisiivut

  39,90 € / kg

  Sokerisuolattua tuoretta lohta siivutettuna.

 • Graavattu siikafile

  38,90 € / kg

  Sokerisuolattua siikaa. Lisää halutessasi esim tilliä, punasipulia ja punapippuria, anna maustua muutama tunti ja leikkaa ohuita siivuja leivälle.

Muut tuoteryhmät

naudan sisäpaisti

Nauta

Grillissä tirisevä entrecote tai seinällä kuivuva kulmapaisti, jokainen laadukasta lihaa syönyt tietää että huolella raakakypsytetty pihviliha on mitä mainiointa ruokaa arkeen ja juhlaan. Käytämme vain tarkkaan valikoituja fileitä sekä paisteja tiskituotteissamme. Tilauksesta saamme myös eri nautarotuja esim. ylämaankarjaa (myös luomuna), Angusta jne.

porsaan kylki

Porsas

Etuselästä nyhtöpossua, niskasta kasleripihvejä, luut palvataan, kylkisiivut pannulle ja papujen kanssa munan viereen! Kylläpä possusta voi loihtia monenlaista ruokaa. Meillä myös possunliha on aina tuoretta!

tuoretta kalaa

Kala & merenelävät

Tuoretiskistämme löytyy aina paikallisia luonnonkaloja sesonkien mukaan sekä kasvatettua kalaa. Savustettua, loimutettua, graavattua & kylmäsavustettua kalaa. Pakasteena äyriäisiä, simpukoita, ja muita mereneläviä. Pyrimme hyödyntämään myös vähemmän arvostettuja kaloja kuten särkikaloja, haukea ja kuoretta joista myös jalostamme herkullisia valmistuotteita. Syksyllä saatavilla hiillostettuja nahkiaisia & tilauksesta eläviäkin rapuja.

karitsan paisti

Karitsa, poro, siipikarja, ym

Valikoimissamme on mm. tuoretta karitsaa ja poronkäristystä pakasteena sekä muita porotuotteita ympäri vuoden, sesonkien mukaan saatavilla myös tuoretta poroa. Siipikarjaa ilman mausteita tai marinoimme sen meillä valmiiksi. Tilauksesta hyvä valikoima lammasta sekä erikoisempiakin lihoja kannattaa kysyä.

haukipihvi

Kalajalosteet

Vaihtuva valikoima oman keittiön kalajalosteita. Teemme päivittäin savu- & loimukalaa joita saa myös lämpimänä suoraan uunista ennakkoon tilaamalla tai sattumalla oikeaan aikaan paikalle. Lämpötiskistä löytyy aina jotain hiukopalaa meillä syötäväksi tai kotipakettiin.

artesaanimakkaraa

Lihajalosteet

Talon omia käsintehtyjä makkaroita, kebabia, sous vide ribsiluita, jne. Myös lämpötiskistä löytyy valmiita herkkuja syötäväksi paikan päällä tai kotiin vietäväksi.