• Ylämaan naudan jauheliha 10%

  12,95 € / kg

  Ylämaankarjan pihvilihan aromikas maku ns. riistan maku, syntyy ruokinnan perustumisesta laiduntamiseen ja korsirehuun, sekä pitkästä kasvatusajasta. Ylämaankarjan naudan kasvatuksessa koko ketju, laitumelta lautaselle keskittyy parhaan mahdollisen laadun ja maun aikaansaamiseen. Eläimen vapaa liikkuminen ja luontainen aktiivisuus aina teuraskypsyyteen asti, muokkaavat sen omaa rasvakudosta pehmeäksi, parantaen ylämaankarjan naudanlihan makua ja mureutta.

 • Takuumurea naudan sisäpaisti

  19,95 € / kg

  Soveltuu kokonaisena uuniin tai pihveiksi

 • Naudan ulkofile (Takuumurea)

  34,95 € / kg

  Maukasta & mureaa pihvilihaa! Tästä saadaan mitä parhaimmat lehtipihvit. Pihveinä tai palana.

 • Porsaan Ulkofile/Grillipihvit

  10,95 € / kg

  Kokonaisena uuniin tai pihveiksi leikattuna pannulle. Pihveinä tai palana. Savustukseen.

 • Porsaan Grillikylki

  9,95 € / kg

  Hauduta mureaksi ja grillaa hyvät pinnat. Saatavilla myös maustettuna.

 • Hevosen Jauheliha n. 5 %

  8,95 € / kg 

  Pyrimme pitämään pieniä eriä saatavilla myymälämme pakaseesta. Kesällä saatavuus heikkoa. Vähärasvainen, riistamainen maku.

 • Kananpojan Rintafile

  12,95 € / kg

  Vähärasvainen ja monikäyttöinen.

 • Porsaan Sous Vide Ribs (Hyllytuote)

  13,95 € / kg

  Esikypsennetyt & maustetut ribsit . Grillaa vain pinnat ja nauti mureasta lihasta. Valmistusaika n.15min. Paista uunissa (225°C ), grillissä tai paistinpannulla.

 • Lohifile & -medaljonki " D " (Norja)

  24,90 € / kg

  Takuutuoretta lohta Norjasta! Käsityönä leikattua siistiä filettä isoista yli 5kg kaloista. D-leikkuussa poistamme ruodot ja trimmaamme rasvaa vähemmäksi.

 • Lohen eväpalat

  4,95 € / kg

  Liemitarpeiksi tai sellaisenaan paistettuna / savustettuna. Herkullisia myös grillattuna!

 • Lohen ruodot

  2,95 € / kg

  Liemitarpeiksi tai sellaisenaan paistettuna.

 • Lohifile (Perämeri)

  26,90 € / kg

  Tuoretta perämereltä pyydettyä lohta paikallisilta kalastajilta. Kesän sesonkituote. Savusta, grillaa, paista pannulla tai laita uunissa.

 • Ahvenfile (pakaste n.500g/pkt)

  29,90 € / kg

  Paikallista lähikalaa suoraan kalastajalta. Pyyntipäivänä fileoitu & pakastettu vacumiin. Paista sellaisenaan pannulla voissa tai leivitä mielesi mukaan.

 • Siikafile

  29,90 € / kg

  Suomustettuna pannuvalmiiksi tai suomuineen graavattavaksi jolloin siivuttaminen käy helpommin. Paikallista merisiikaa.

 • Jauhettu hauki (pakaste)

  18,90 € / kg

  Pihvit, pullat, murekkeet. Tästä ne saa kätevästi. Vacumiin pakastettuna n.0,5kg/pkt.

 • Frittimuikut / -norssit

  3,95 € / annos

  Rapeaksi friteerattuja kaloja. Saatavilla myös dippi kylkeen +1€

 • Graavilohisiivut

  39,90 € / kg

  Sokerisuolattua tuoretta lohta siivutettuna.

Muut tuoteryhmät

naudan sisäpaisti

Nauta

Grillissä tirisevä entrecote tai seinällä kuivuva kulmapaisti, jokainen laadukasta lihaa syönyt tietää että huolella raakakypsytetty pihviliha on mitä mainiointa ruokaa arkeen ja juhlaan. Käytämme vain tarkkaan valikoituja fileitä sekä paisteja tiskituotteissamme. Tilauksesta saamme myös eri nautarotuja esim. ylämaankarjaa (myös luomuna), Angusta jne.

porsaan kylki

Porsas

Etuselästä nyhtöpossua, niskasta kasleripihvejä, luut palvataan, kylkisiivut pannulle ja papujen kanssa munan viereen! Kylläpä possusta voi loihtia monenlaista ruokaa. Meillä myös possunliha on aina tuoretta!

tuoretta kalaa

Kala & merenelävät

Tuoretiskistämme löytyy aina paikallisia luonnonkaloja sesonkien mukaan sekä kasvatettua kalaa. Savustettua, loimutettua, graavattua & kylmäsavustettua kalaa. Pakasteena äyriäisiä, simpukoita, ja muita mereneläviä. Pyrimme hyödyntämään myös vähemmän arvostettuja kaloja kuten särkikaloja, haukea ja kuoretta joista myös jalostamme herkullisia valmistuotteita. Syksyllä saatavilla hiillostettuja nahkiaisia & tilauksesta eläviäkin rapuja.

karitsan paisti

Karitsa, poro, siipikarja, ym

Valikoimissamme on mm. tuoretta karitsaa ja poronkäristystä pakasteena sekä muita porotuotteita ympäri vuoden, sesonkien mukaan saatavilla myös tuoretta poroa. Siipikarjaa ilman mausteita tai marinoimme sen meillä valmiiksi. Tilauksesta hyvä valikoima lammasta sekä erikoisempiakin lihoja kannattaa kysyä.

haukipihvi

Kalajalosteet

Vaihtuva valikoima oman keittiön kalajalosteita. Teemme päivittäin savu- & loimukalaa joita saa myös lämpimänä suoraan uunista ennakkoon tilaamalla tai sattumalla oikeaan aikaan paikalle. Lämpötiskistä löytyy aina jotain hiukopalaa meillä syötäväksi tai kotipakettiin.

artesaanimakkaraa

Lihajalosteet

Talon omia käsintehtyjä makkaroita, kebabia, sous vide ribsiluita, jne. Myös lämpötiskistä löytyy valmiita herkkuja syötäväksi paikan päällä tai kotiin vietäväksi.