• Karjalanpaisti

  14,95 € / kg

  Palapaistia. puolet possua, puolet nautaa. Erinomainen pataruoka arkeen ja juhlaan. Katso resepti

 • Naudan jauheliha 20 %

  10,95 € / kg

  Erinomainen mm. lihapulliin, pihveihin, burgereihin ja murekkeeseen. Liha jauhetaan naudan mm. etuselästä sekä muista tarpeeksi rasvaa sisältävistä osista.

 • Nauta-sika jauheliha n. 13%

  9,95 € / kg

  50 % nautaa, 50 % sikaa. Soveltuu lähes kaikkeen ruoanlaittoon.

 • Naudan petite tender (Takuumurea)

  29,95 € / kg

  Painoltaan 200-400g. Naudan sisäfilettä muistuttava murea ja vähärasvainen liha, joka on leikattu naudan lavan takaosasta. Erittäin suosittu ja edullinen tuote grillattavaksi tai pannulla laitettavaksi.

 • Naudan kylki (Short ribs)

  13,95 € / kg

  Lyhyet kylkiluut ovat naudanlihan rinta-, istukka-, lautas- tai kylkiluiden alueelta otettu leikkaus. Erinomainen grillattavaksi mutta vaatii ensin pitkän hauduttelun jotta mureutuu.

 • Poron Paistikäristys (Rönkä)

  38,95 € / kg

  Pakaste. Nopeasti valmistuva ja maukas herkkuruoka arkeen ja juhlaan.

 • Poronvasaboxi

  21,95 € / kg

  Ennakkotilattavissa ympäri vuoden ja nouto sesonkina eli syksyllä. Poronvasa leikattuna vacumiin. (18-25kg) Sisältö: Kalvotut ulkofileet, sisäfile, etuselkä, luullinen lapapala, sisäpaisti, paahtopaisti, kulmapaisti, ulkopaisti, kokonainen putkiluupaisti, potkakiekot, kaulakiekot, jauheliha, sekä liemiluita. Lihat on nimetty ja pakattu sopiviin annospusseihin.

 • Poronvasaboxi (Puolikas)

  22,95 € / kg

  Ennakkotilattavissa ympäri vuoden ja nouto sesonkina eli syksyllä. Puolikas poronvasa leikattuna vacumiin. (9-13kg) Sisältö: Kalvottu ulkofile, sisäfile, etuselkä, luullinen lapapala, sisäpaisti, paahtopaisti, kulmapaisti, ulkopaisti, potkakiekot, kaulakiekot, jauheliha, sekä liemiluita. Lihat on nimetty ja pakattu sopiviin annospusseihin.

 • Lohifile & -medaljonki " D " (Norja)

  24,90 € / kg

  Takuutuoretta lohta Norjasta! Käsityönä leikattua siistiä filettä isoista yli 5kg kaloista. D-leikkuussa poistamme ruodot ja trimmaamme rasvaa vähemmäksi.

 • Kirjolohi (ilmainen fileointi)

  9,95 € / kg

  Laadukkainta & vastuullisesti Suomessa kasvatettua kirjolohta. Parhaimmillaan kokonaisena savustettuna tai uunissa laitettuna. Laitamme fileiksi tarvittaessa.

 • Kirjolohifile

  24,90 € / kg

  Laadukasta & vastuullisesti kasvatettua kirjolohta Suomen vesistöistä ruodottomina fileinä. Laita pannulla, uunissa, graavaa tai savusta.

 • Nieriäfile

  24,90 € / kg

  Nieriäfile on parhaimmillaan pannulla paistettuna. Paista nahkapuolelta melkein kypsäksi ja käännä hetkeksi, nahka paistuu mukavan rapsakaksi ja myös se on herkullinen syötäväksi. Voi toki laittaa uunissakin sekä on erinomainen myös graavattuna.

 • Ahven (perattu)

  9,95 € / kg

  Paikallista ahventa. Todella maukas kansalliskalamme. Kokonaisena savustettuna parhaimmillaan.

 • Ahvenfile

  29,90 € / kg

  Paikallista lähikalaa. Paista sellaisenaan pannulla voissa tai leivitä mielesi mukaan.

 • Ahvenfile (pakaste n.500g/pkt)

  29,90 € / kg

  Paikallista lähikalaa suoraan kalastajalta. Pyyntipäivänä fileoitu & pakastettu vacumiin. Paista sellaisenaan pannulla voissa tai leivitä mielesi mukaan.

 • Siika IV (alle 200 g)

  12,90 € / kg

  Pikkusiika eli karisiika. Maukas kala savustettuna, pannulla paistettuna tai tikussa nuotiolla loimutellen. Myös helppoa grillattavaa.

 • Pannusiika

  14,90 € / kg

  Suomustettu pieni siika, pää poistettu. Todella maukas pannulla paistettuna esim. kevyesti leivitettynä.

 • Maiva (Perattu)

  4,99 € / kg

  Pannuvalmis! Pyörittele esim.ruisjauhoissa ja paista voissa. Vaihtelevasti paikallista maivaa eli merimuikkua ja muikkua suomen järvistä.

 • Graavilohisiivut

  39,90 € / kg

  Sokerisuolattua tuoretta lohta siivutettuna.

Muut tuoteryhmät

naudan sisäpaisti

Nauta

Grillissä tirisevä entrecote tai seinällä kuivuva kulmapaisti, jokainen laadukasta lihaa syönyt tietää että huolella raakakypsytetty pihviliha on mitä mainiointa ruokaa arkeen ja juhlaan. Käytämme vain tarkkaan valikoituja fileitä sekä paisteja tiskituotteissamme. Tilauksesta saamme myös eri nautarotuja esim. ylämaankarjaa (myös luomuna), Angusta jne.

porsaan kylki

Porsas

Etuselästä nyhtöpossua, niskasta kasleripihvejä, luut palvataan, kylkisiivut pannulle ja papujen kanssa munan viereen! Kylläpä possusta voi loihtia monenlaista ruokaa. Meillä myös possunliha on aina tuoretta!

tuoretta kalaa

Kala & merenelävät

Tuoretiskistämme löytyy aina paikallisia luonnonkaloja sesonkien mukaan sekä kasvatettua kalaa. Savustettua, loimutettua, graavattua & kylmäsavustettua kalaa. Pakasteena äyriäisiä, simpukoita, ja muita mereneläviä. Pyrimme hyödyntämään myös vähemmän arvostettuja kaloja kuten särkikaloja, haukea ja kuoretta joista myös jalostamme herkullisia valmistuotteita. Syksyllä saatavilla hiillostettuja nahkiaisia & tilauksesta eläviäkin rapuja.

karitsan paisti

Karitsa, poro, siipikarja, ym

Valikoimissamme on mm. tuoretta karitsaa ja poronkäristystä pakasteena sekä muita porotuotteita ympäri vuoden, sesonkien mukaan saatavilla myös tuoretta poroa. Siipikarjaa ilman mausteita tai marinoimme sen meillä valmiiksi. Tilauksesta hyvä valikoima lammasta sekä erikoisempiakin lihoja kannattaa kysyä.

haukipihvi

Kalajalosteet

Vaihtuva valikoima oman keittiön kalajalosteita. Teemme päivittäin savu- & loimukalaa joita saa myös lämpimänä suoraan uunista ennakkoon tilaamalla tai sattumalla oikeaan aikaan paikalle. Lämpötiskistä löytyy aina jotain hiukopalaa meillä syötäväksi tai kotipakettiin.

artesaanimakkaraa

Lihajalosteet

Talon omia käsintehtyjä makkaroita, kebabia, sous vide ribsiluita, jne. Myös lämpötiskistä löytyy valmiita herkkuja syötäväksi paikan päällä tai kotiin vietäväksi.