Valmistusaika:
yli 60 min
Ainekset:
- n.2kg ribsiluita
- Grillimaustetta
- Liha- ja Kalakaupan barbeque marinadi (lisää halutessasi loraus siirappia tuomaan makeutta)
Valmistus:
- Mausta ribsiluut grilllimausteella makusi mukaan ja asettele ribset luupuoli alaspäin uunipellille.
- Laita ribset esilämmitettyyn(125-150C) uuniin ja anna kypsyä n.2,5h välillä marinadilla voidellen.
- Lopuksi nosta uunin lämpötilaa 250C ja paahda pintaan kaunis väri (n.5-10min uunista riippuen)
- Voit myös tehdä loppukypsennyksen vaihtoestoisesti grillissä.
Mikäli haluat nopeasti mehukkaita ribsejä kokeile meidän Sous vide kypsennettyjä ribsiluita jolloin valmistukseen riittää vain vaihe 3. (Vartissa valmista)