Reseptit ja ohjeet

Porsaan ribsiluut uunissa

ribsejä lautasella

Valmistusaika:

yli 60 min

Ainekset:

  • n.2kg ribsiluita
  • Grillimaustetta
  • Liha- ja Kalakaupan barbeque marinadi (lisää halutessasi loraus siirappia tuomaan makeutta)

Valmistus:

  • Mausta ribsiluut grilllimausteella makusi mukaan ja asettele ribset luupuoli alaspäin uunipellille.
  • Laita ribset esilämmitettyyn(125-150C) uuniin ja anna kypsyä n.2,5h välillä marinadilla voidellen.
  • Lopuksi nosta uunin lämpötilaa 250C ja paahda pintaan kaunis väri (n.5-10min uunista riippuen)
  • Voit myös tehdä loppukypsennyksen vaihtoestoisesti grillissä.

Mikäli haluat nopeasti mehukkaita ribsejä kokeile meidän Sous vide kypsennettyjä ribsiluita jolloin valmistukseen riittää vain vaihe 3. (Vartissa valmista)