Tuotteiden saatavuus voi vaihdella. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

 • Porsaan Sous Vide Ribsiluut (Hyllytuote)

  13,95 € / kg

  Esikypsennettyjä ja maustettuja ribsiluita. Grillaa vain pinnat ja nauti mureasta lihasta. Valmistusaika 15min. Paista uunissa (225°C ), grillissä tai paistinpannulla.

 • Porsaan Sous Vide Grillikylki (Hyllytuote)

  13,95 € / kg

  Mureaksi esikypsennetty / maustettu grillikylki. Grillaa kokonaisena tai paloina. Valmistusaika 15min. Paista uunissa (225°C ), grillissä tai paistinpannulla.

 • Vuolupossu

  19,90 € / kg

  Pystyvartaassa loimutellen grillattua porsaan kassleria. Grillauksen aikana sopiviksi suupaloiksi vuoltuna. Maustettuna eri tyyleillä. Todella maukasta esim. salaatin, tzazikin ja lohkoperunoiden kanssa tai pitaleivän välissä nautittuna.

 • Lihapullat

  16,90 € / kg

  Mehukkaita lihapullia tuoreesta jauhelihasta. Miedosti maustettu, lisää makua kastikkeilla.

 • Talon Makkarat

  19,90 € / kg

  Käsityönä tehtyjä raakamakkaroita kotimaisesta lihasta kuten aina. Mm. Aurajuusto, Yrtti-Feta, Harissa sekä Chorizo. Saatavilla yleensä myös esikypsennettyinä sekä grillistä. Katso resepti

Muut tuoteryhmät

kanan rintafile

Tarjoukset

Vaihtuvissa tarjouksissa pyrimme huomioimaan ajankohtaiset sesonkituotteet ja paikallisten kalastajien saaliit.

naudan sisäpaisti

Nauta

Grillissä tirisevä entrecote tai seinällä kuivuva kulmapaisti, jokainen laadukasta lihaa syönyt tietää että huolella raakakypsytetty pihviliha on mitä mainiointa ruokaa arkeen ja juhlaan. Käytämme vain tarkkaan valikoituja fileitä sekä paisteja tiskituotteissamme. Tilauksesta saamme myös eri nautarotuja esim. ylämaankarjaa (myös luomuna), Angusta jne.

porsaan kylki

Porsas

Etuselästä nyhtöpossua, niskasta kasleripihvejä, luut palvataan, kylkisiivut pannulle ja papujen kanssa munan viereen! Kylläpä possusta voi loihtia monenlaista ruokaa. Meillä myös possunliha on aina tuoretta!

tuoretta kalaa

Kala & merenelävät

Tuoretiskistämme löytyy aina paikallisia luonnonkaloja sesonkien mukaan sekä kasvatettua kalaa. Savustettua, loimutettua, graavattua & kylmäsavustettua kalaa. Pakasteena äyriäisiä, simpukoita, ja muita mereneläviä. Pyrimme hyödyntämään myös vähemmän arvostettuja kaloja kuten särkikaloja, haukea ja kuoretta joista myös jalostamme herkullisia valmistuotteita. Syksyllä saatavilla hiillostettuja nahkiaisia & tilauksesta eläviäkin rapuja.

karitsan paisti

Karitsa, poro, siipikarja, ym

Valikoimissamme on mm. tuoretta karitsaa ja poronkäristystä pakasteena sekä muita porotuotteita ympäri vuoden, sesonkien mukaan saatavilla myös tuoretta poroa. Siipikarjaa ilman mausteita tai marinoimme sen meillä valmiiksi. Tilauksesta hyvä valikoima lammasta sekä erikoisempiakin lihoja kannattaa kysyä.

haukipihvi

Kalajalosteet

Vaihtuva valikoima oman keittiön kalajalosteita. Teemme päivittäin savu- & loimukalaa joita saa myös lämpimänä suoraan uunista ennakkoon tilaamalla tai sattumalla oikeaan aikaan paikalle. Lämpötiskistä löytyy aina jotain hiukopalaa meillä syötäväksi tai kotipakettiin.