Tilauspalvelu

Valmistamme ruuat tapahtumaasi toiveidesi mukaan. Voit tilata lomakkeella tai soittamalla. Tilauspalvelun kautta voit myös lähettää vapaamuotoisen viestin, kyselyn tai palautteen.

Soita: 010 420 2020

Ennakkotilaus

Voit jättää vapaamuotoisen ennakkotilauksen täyttämällä lomakkeen.  (Esim. 5kg karjalanpaistilihoja, 1kg graavilohta, 2kg poronkäristystä ja 1kpl kirjolohi fileoituna. Aamunouto) Ennakkotilaukset noudettavissa arkisin 8:00-18:00 ja lauantaisin 8:00-16:00. Mikäli haluat noutaa tilauksen aamulla 8:00-10:00, muista mainita tilauksessa Aamunouto.

Saat tilausvahvistuksen sähköpostiin tai olemme yhteydessä puhelimitse. Ennakkotilaus on tehtävä edellisenä päivänä klo 16:00 mennessä.

Tuoretta poronlihaa

Meiltä saat ennakkotilattua tuoretta poronlihaa käsiteltynä ja pakattuna. Voit jättää meille ennakkotilauksen ja varaamme teille kokonaisen tai puolikkaan poroboxin. Keräämme varauksia ympäri vuoden ja syksyllä poronlihan sesonkina boxit ovat noudettavissa.  Poromme tulevat lähiauleen paliskunnista. mm Pudasjärvi.

Lisätietoja täältä.

Catering & Tapahtumat

Tahdotko valmiit ruoat tai raaka-aineet juhlaasi tai tapahtumaasi vai kenties itse kokin paistamaan ruoat paikanpäällä? Kokkimme valmistavat toiveidesi mukaiset ateriat pieniin ja suurempiinkin juhliin. Ota yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä tarjous.

Tilauslomake