Valmistusaika:
8-10h
Ainekset:
- 2-4kg Naudan rintaa (Brisket)
- Liha- ja Kalakaupan RUB mausteseosta 1prk
- Suolaa (makusi mukaan)
Valmistus:
- Mausta rinta vähintään vuorokausi ennen valmistusta. Hiero pintaan RUB mausteseosta reilusti ja lisää suolaa. Voit käyttää tässä myös meidän BBQ marinadia RUB:in kaverina, jolloin suolaa ei erikseen tarvitse lisätä.
- Nosta rinta huoneenlämpöön 1-2 tuntia ennen paistoa riippuen palan koosta ja paksuudesta.
- Laita grilli tai pannu kuumenemaan ja odota, että seon lämmennyt 200 asteeseen.
- Nosta rinta grilliin ja paista pinnat kiinni molmmin puolin.
- Kääri rinta folioon ja laske grillin lämpötila 110-120 asteeseen. Tässä vaiheessa voit laittaa paistomittarin lihaan.
- Paista 6-8h kunnes liha saavuttaa noin 90 asteen sisälämpötilan. (pienempi pala kypsyy nopeammin)
- Anna lihan vetäytyä foliossa 1-2h tai kunnes sisälämpötila on 60-70 astetta.
- Leikkaa ohuita siivuja poikkisyin. Tarjoile esim. coleslawin kanssa sämpylän tai pitaleivän välissä.
Tämä tuote ei ole kiireisen grillaajan raaka-aine. Pitkällä ja kärsivällisellä kypsennyksellä lopputulos on maukas ja mehevä.