Valmistusaika
Yli 60 min.
Valmistus
- Kypsennä vähintään 1kg pala kassleria 100C uunissa n.4h esim. paistopussissa.
- Jäähdytä kassler jotta saat sen leikattua n.1cm viipaleiksi.
- Kaada olutkastike päälle ja lämmitä 200C uunissa 10-15min.
Tarjoile esim. keitettyjen perunoiden tai lohkoperunoiden ja salaatin kera
Olutkastike
Ainekset
- 0,5l Tummaa olutta
- lihaliemi (1kpl lihaliemikuutio käy)
- 1kpl laakerinlehti
- ripaus maustepippuria
- tilkka tummaa balsamicoa
- tilkka sitruunanmehua
- 1tl sokeria
- 1rkl tomaattipyre
- tummaa suurustetta
Valmistus
- Täräytä tumma olut kasarissa, hauduta alkoholi pois.
- Lisää muut aineet (makusi mukaan).
- Lopuksi lisää tilkka sitruunanmehua ja suurusta tummalla suurusteella.
- Tarkasta maku ja lisää mausteita halutessasi.