Reseptit ja ohjeet

Kassleria tummassa olutkastikkeessa

kassler annos

Valmistusaika

Yli 60 min.

Valmistus

  • Kypsennä vähintään 1kg pala kassleria 100C uunissa n.4h esim. paistopussissa.
  • Jäähdytä kassler jotta saat sen leikattua n.1cm viipaleiksi.
  • Kaada olutkastike päälle ja lämmitä 200C uunissa 10-15min.

Tarjoile esim. keitettyjen perunoiden tai lohkoperunoiden ja salaatin kera

Olutkastike

Ainekset

  • 0,5l Tummaa olutta  
  • lihaliemi (1kpl lihaliemikuutio käy)
  • 1kpl laakerinlehti
  • ripaus maustepippuria
  • tilkka tummaa balsamicoa
  • tilkka sitruunanmehua
  • 1tl sokeria
  • 1rkl tomaattipyre
  • tummaa suurustetta

Valmistus

  • Täräytä tumma olut kasarissa, hauduta alkoholi pois.
  • Lisää muut aineet (makusi mukaan).
  • Lopuksi lisää tilkka sitruunanmehua ja suurusta tummalla suurusteella.
  • Tarkasta maku ja lisää mausteita halutessasi.