Ajankohtaista

Tuoretta Lähialueen Poroa.

VARAA JA NOUDA

Syksy on poronlihan sesonkiaikaa! Nyt voit varata itsellesi puolikkaan tai kokonaisen poronruhon tilauspalvelumme kautta! Ostamme poromme lähialueen porotiloilta. Voit laittaa noutopäiväksi toiveen haluamastasi viikosta. Leikkaamme kuitenkin poroja vain teurastusten mukaan, joten ilmoitamme teille kun boxi on noudettavissa. Tuotteilla on hyvä säilyvyys, sillä ne säilyvät vacumiin pakattuna ja pakastettuna noin vuoden.

HOX! Tilaus on sitova ja edellyttää, että tilattu tuote noudetaan. Maksu vasta tilausta noudettaessa.

1. PORONVASA BOXI

Poronvasa leikattuna vacumiin. (18-25kg)

Sisältö:  Kalvotut sisä- ja ulkofileet, etuselkä, luullinen lapapala, sisäpaisti, paahtopaisti, kulmapaisti, ulkopaisti, kokonainen putkiluupaisti, potkakiekot, kaulakiekot, jauheliha, sekä liemiluita. Lihat on nimetty ja pakattu sopiviin annospusseihin.

Ruho punnitaan ja veloitetaan ruhopainon mukaan, joten boxin paino voi erota ruhopainosta. (kalvot, rauhaset ja suoliluu poistetaan ja hävitetään.)

Hinta: 21,95€/kg

2. PUOLIKAS PORONVASA BOXI

Puolikas poronvasa leikattuna vacumiin. (9-13kg)

Sisältö:  Kalvottu sisä- ja ulkofile, etuselkä, luullinen lapapala, sisäpaisti, paahtopaisti, kulmapaisti, ulkopaisti, potkakiekot,  kaulakiekot, jauheliha, sekä liemiluita. Lihat on nimetty ja pakattu sopiviin annospusseihin.

Ruho punnitaan ja veloitetaan ruhopainon mukaan, joten boxin paino voi erota ruhopainosta. (kalvot, rauhaset ja suoliluu poistetaan ja hävitetään.)

Hinta: 22,95€/kg

Siirry tilauspalveluun tästä